De ce Laser Hunt?

Laser Hunt are o echipă profesionistă, pregătită special pentru a ghida copiii și a-i supraveghea înainte și în timpul jocului pentru ca părinții să se bucure în voie de atmosfera relaxantă din zona de bar.

Spatiu Modern

LASER HUNT este cel mai nou și modern spațiu de petreceri pentru copiii de peste 7 ani din Cluj-Napoca.

Siguranță 100%

Labirintul este 100% sigur pentru copiii peste 7 ani, este un traseu care se parcurge in pozitie verticala, nu există obstacole sau zone de cățărare unde copiii s-ar putea accidenta.

Spațiu inedit

Arena noastră este organizată sub forma unui labirint de 500 mp și este construită pe două stagii de dificultate, reușind să creeze o atmosferă plină de adrenalină uilizând fum de scenă, muzică lumini și efecte speciale

Dinamic

Jocul este unul dinamic, stimulează competitivitatea și amuzamentul în aceeași măsură. Participanții trebuie să se caute în labirint și să țintească senzorii de pe vesta adversarilor, iar suprizele, reușitele și dorința de a câștiga îi fac pe copii să adore timpul petrecut în arenă.

Echipamente de calitate

Echipamentul se distinge prin calitate impecabilă, acuratețe și monitorizarea indicatorilor de performanță și este furnizat de Laser Maxx. Sub forma unei veste cu senzori, care te ghidează auditiv și vizual prin joc, echipamentul este comod la purtare și completează perfect experiența SciFi.

Lounge confortabil

LASER HUNT vă pune la dispoziție o zonă de bar confortabilă și luminată, ideală pentru pauzele bine meritate între jocuri și pentru savurat o cafea sau un pahar de vin în fața șemineului.

Relaxare maximă pentru părinți, cu pachetele Laser Hunt care includ pizza și băuturi nelimitate pentru invitați, consumabile și servire. Trebuie să aduceți doar tortul, de restul ne ocupăm noi!

Un loc de petreceri pentru copii, în care și adulții se simt bine? Da, există!

Galerie Foto

Contacteaza-ne!

Raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Laser Hunt Cluj-Napoca

Piața 1 Mai nr. 1-2, Cluj-Napoca
Cluj
România

0744 434 387 - Ema

0744 434 394 - Cristian

laserhuntcluj@gmail.com

Formular de contact