Petreceri

LASER HUNT este cel mai nou și modern spațiu de petrecere pentru copiii de peste 7 ani din Laser tag partyCluj-Napoca.
Petrecerile marca Laser Hunt se disting prin dinamism, activitatea principală fiind jocul de Laser Tag, pe care l-am adus la cel mai inalt nivel tehnic disponibil la ora actuala in lume.
Arena noastră este organizată sub forma unui labirint de 500 mp li este construită pe două stagii de dificultate, reușind să creeze o atmosferă plină de adrenalină uilizând fum de scenă, muzică lumini și efecte speciale. Labirintul este 100% sigur pentru copiii peste 7 ani, este un traseu care se parcurge in pozitie verticala, nu exista obstacole sau zone de catarare unde copiii s-ar putea accidenta.
Echipamentul se distinge prin calitate impecabilă, acuratețe și monitorizarea indicatorilor de perfrmanță și este furnizat de Laser Maxx. Sub forma unei veste înțesate de senzori, care te ghidează auditiv și vizual prin joc, vesta este comodă la purtare și completează experiența SciFi.

Un loc de petreceri pentru copii, în care și adulții se simt bine? Da, există!

 

LASER HUNT vă pune la dispoziție o zonă de bar confortabilă și luminată, ideală pentru pauzele bine meritate între jocuri și pentru savurat o cafea sau un pahar de vin în fața șemineului. 

Relaxare maximă pentru părinți, cu pachetele Laser Hunt care includ pizza și băuturi nelimitate pentru invitați.

Detalii aici – link.

PE SCURT 

CINE: copiii peste vârsta de 7 ani
DURATA:  2 ore pentru petreceri de 10-14 copii
                 2,5 ore pentru petreceri de 15-20 copii
                 3 ore pentru petreceri peste 21 copii

Amintiri de neuitat, multă mișcare, râsete și timp de calitate.
Rezervă acum petrecerea ta perfectă!